Menu

Lakókocsik

Vonóhorgok lakókocsikhoz

Töltse ki az alábbi űrlapot, és visszahívjuk. Esetleg lépjen kapcsolatba velünk a 0036 94 200 220 telefonszámon vagy az info@towpoint.hu email címen

Hogyan működik?

Mert sokféle lakókocsi kivitel létezik elég, ha elárulja nekünk a jármű alvázszámát. Mi az alapján kapcsolatba lépünk a gyártóval és megkeressük a pontos specifikációt. Ennek köszönhetően gyorsan pontos árajánlatot tudunk adni a vonóhorogra és a szerelésre.

A lakókocsikhoz a vonóhorgokat a német AL-KO (SAWIKO) cég szállítja, amely a területen vezető szerepet tölt be. Természetesen fix és kivehető is gömb is választható.

Ha szükséges a felépítmény alvázának meghosszabbítása, akkor leszereljük a teherviselő elemeket, felszereljük a merevítéseket, amelyek az új, hosszabb vázhoz kellenek, majd ezt követően a vonóhorgot és az elektronikát is.

A lakókocsi vonóhorgának bejegyzésénél ugyanaz a folyamat, mint a személyautóknál. Ugyanúgy jár a vonóhoroghoz a műbizonylat is.

Elérhetőség

Kérjük, töltse ki az összes kiemelt adatot, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Az e-mail címét a megfelelő formátumban adja meg.

A telefonszámát lehetőleg nemzetközi 0036 12 345 6789 formátumban adja meg.

Elfogadom a személyes adataim feldolgozását a vonóhorogszereléssel kapcsolatos megkereséshez az ügyfélszolgálat részéről

Kérdését küldjük, türelmet kérünk...

Miért szereljen fel vonóhorgot a lakókocsijára?

A vonóhorognak köszönhetően nagymértékben változatossá teheti az utazást a lakókocsiban. A vonóhorog kerékpárok, túlméretezett sporteszközök, motorkerékpárok és robogók szállítására használható. Csónakok, lovak vagy bármilyen más tárgy könnyen mozgatható utánfutó csatlakoztatásával. A lakóautóban való utazás így nagyon változatossá válhat, és a vonóhorognak köszönhetően lehetőségei valóban korlátlanok.

Mit kell tudni vonóhorog vásárlásakor?

Legyen szó autóról, SUV-ról vagy lakóautóról, a vonóhorog felszerelésében a különbségek lényegében elhanyagolhatóak, ha a lakókocsi már meghosszabbított vázzal rendelkezik. Ha nem, akkor a szerelés magában foglalja a tartókeret meghosszabbítását is, amelyre a vonószerkezet kerül majd rögzítésre. A vonóhorog és az elektromos csatlakozás tényleges felszerelése nem bonyolultabb, mint a személygépkocsiknál. Mindenesetre fontos, hogy jól ismerje járműve paramétereit. A forgalmi engedélyből és az adattáblából szinte minden fontos információt megtudhat járművéről. Általában a vonóhorog gömbjének 350-420 mm-re kell lennie a talajtól, terhelt járműre értve.


Értékek, amelyeket ismernie kell

Súly

Vontatási kapacitás:

A jármű váza:

D-érték:

További lakókocsi kiegészítők

A meghosszabbított vázra vagy a lakókocsi hátfalára más kiegészítőket is fel tudunk szerelni.