Menü

Blog

Hogyan kell a kérdőívet

Vonóhorgot szeretne vásárolni, és nem tudja, hogyan töltse ki az űrlapunkat? Nem számít. Lépésről lépésre végigvezetjük Önt.

Hogyan kell a kérdőívet

Mit kell ellenőrizni az űrlap kitöltése előtt?

Mielőtt elkezdené a kitöltést, ellenőrizze az autója adattábláját, hogy vontathat-e utánfutót az autójával. Itt van megadva a vontatójármű és a járműszerelvény össztömege. Ha a két szám különbsége nagyobb mint nulla, akkor azt a súlyt vontathatja. Amennyiben a két szám megegyezik, vagyis a különbségük nulla, akkor az autóval nem vontathat. Használhatja azonban például kerékpártartóhoz vagy szállítódobozhoz a vonóhorgot.

povolena hmotnost auta
povolena hmotnost auta

Hogyan kell kitölteni az űrlapot?

1. lépés: Válassza ki járműve márkáját, modelljét és motorját

Minden szükséges adat megtalálható a forgalmi engedélyben.

technicky popis vozidla dokumenty
technicky popis vozidla dokumenty

2. lépés: Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő vonóhorgot

Válassza ki mik az Ön preferenciái az alábbi konfigurátorban. Ezek alapján előzetes tájékoztatást kap az árról.

3. lépés: Elérhetőségi adatok

Töltse ki elérhetőségeit, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

4. lépés: Nem kötelező érvényű megkeresés elküldése

És kész! Most már csak a telefonhívásunkra kell várnia. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy minden részletet közösen átbeszéljünk. Az ajánlatot az Ön igényei szerint alakítjuk ki, és ha az ajánlatunk felkeltette érdeklődését, megbeszéljük az időpontot. Ezután csak vigye a járművet a legközelebbi összeszerelő központba. Ennyire egyszerű!


Tanácsra van szüksége még valamiben? Lépjen kapcsolatba velünk az oldal alján található chaten, hívja a 702 111 702 telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@towpoint.cz címre. Minden hétköznap 7:30-tól 17:00-ig állunk rendelkezésére.