Menü

Blog

Melyik vonószerkezet a megfelelő az Ön számára?

Nem tudja, hogyan válasszon utánfutót? Tažák úr röviden bemutatja az összes tőlünk megvásárolható vonógép típust.

ktere zarizeni je vhodne?

Vonógömb rögzítése

Fix horog 2 csavarral rögzítve

Ez a megoldás, amikor a vonógömb két csavarral vagy szoros hegesztéssel van rögzítve. A legmegfelelőbb megoldás azok számára, akik minőséget és a megbízhatóságot várnak.

vertikalni tazne zarizeni

Függőlegesen kivehető

A kivehető vonófejek magukban ötvözik a kényelmet és a megbízhatóságot használat közben. Nincs szükség fizikai erőre vagy szerszámra az össze- vagy szétszereléshez. Egyedülálló műszaki megoldás, ami elhanyagolható mértékben változtatja meg a jármű hátuljának kinézetét.

utasítás
vertikalni tazne zarizeni

Vízszintesen kivehető

Vízszintesen és függőlegesen kivehető változatok lopásgátló zárakkal és funkcióval vannak ellátva. Különös esztétikus kinézet, magas minőség és funkcionalitás jellemzi őket.

utasítás
prirubovy cep

Talpas vonógömb

Kovácsolt vonógömb, amit két csavar rögzít a gerenda felé fordulva. Bár nem olyan gyakori megoldás, de haszonjárművek esetében közkedvelt

prirubovy cep
elektricky sklopne tazne zarizeni

Elektromosan behajtható

Az integrált 13 tűs aljzat a gömbszerkezetbe van beépítve. A vonóhorog és az elektromos rendszer védve van a külső hatásoktól (a lökhárító alatt). A vonógömböt a csomagtérben található gomb vezérli. A vonóhorog jelenléte nem befolyásolja a jármű formatervét

Inkább a prémium márka és minőség a fontos vagy a gazdaságosság?

Gyakori paraméter a választás során a márka is. A mi ajánlatunkban rögtön három európai gyártót fog találni, akik mindannyian nemzetközileg elismert minőségűek. Ezek gyártók nem csak első osztályú minőséggel, hanem saját fejlesztési és tesztelési központtal is büszkélkedhetnek, aminek hála képesek megfelelni a rendkívül szigorú jóváhagyási követelményeknek. A sorozatgyártás pedig biztosítja, hogy ezek a prémium márkák is gazdaságosan gyárthassák a termékeiket.

WESTFALIA

Vezető német prémium vonóhorog gyártó. A legmagasabb minőségű kidolgozással és egyedi KTL korróziógátló felületkezeléssel rendelkezik. A Westfalia fő gyári vonóhorog beszállító világszerte

STEINHOF

Európai gyártó, aki 1960 óta rendelkezik hagyományokkal és saját műszaki intézettel. Ideális ár - minőség arány jellemzi páratlan termékeiket.

AUTOHAK

Jelenleg az egyik legnagyobb vonóhorog gyártó Európában. A kínálatukban több mint 1500 modellhez található vonóhorog. Kiváló termékminőséggel és az európai piacokon erős pozícióval rendelkező márka.